Screenshot/Youtube

(VIDEO) Ova djevojka ponaša se kao pas, čak i u javnosti! Sada na tome ‘masno zarađuje’!

Autor: Zlatko Govedić

Iako nije htjela otkriti svoj mali fetiš, Britanka Jenna Phillips (21) uspjela je da na Tik Toku, ali i na drugim mrežama, to poprilično unovči. Ona se ponaša kao pas, čak i u javnosti, i to joj donosi ozbiljnu zaradu.

“Uvijek sam se ponašala kao pas, ali ne na seksualan način. Znala sam se pretvarati da sam štene dok sam odrastala”, rekla je Phillips za britanske medije.

Pošto je upoznala dvojicu muškaraca koji su je posavjetovali oko biznisa, ona je od ožujka uspjela prikupiti 215 tisuća pratilaca i zarađuje 10 tisuća dolara mjesečno na sajtovima na kojima se plaća pretplata.

“To je suludo. Nikada nisam mislila da će moju čudnu pseću naviku gledati široka publika ili da će toliko ljudi to voljeti. Još uvijek ne mogu vjerovati”, rekla je ova mlada Britanka.

Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.