Foto: Instagram YouTube

(VIDEO) OPET JE U AKCIJI! Procurio novi vrući uradak udane finske premijerke: Dok se Sanna zavodljivo izvija, on joj strastveno ljubi vrat

Autor: Dnevno.hr

Samo dan nakon što su ‘procurile’ živahne snimke finske premijerke Sanne Marin, na internetu se pojavio još jedan zanimljiv uradak. Naime, u novom videu koji je po svemu sudeći snimljen u klubu, Marin prisno pleše s plavokosim muškarcem dok u pozadini svira hit ‘I Gotta Feeling’ grupe Black Eyed Peas.

“Danas se u Finskoj pojavio novi video ‘party skandala’ premijerke Sanne Marin. Marin, koja je u braku i koja je u toj ljubavnoj vezi 18 godina, viđena je u brojnim upitnim situacijama”, piše u opisu snimke.

Ono što je mnogim tviterašima zapelo za oko jest da muškarac u jednom trenutku ljubi vrat finske premijerke, a neki od komentatora misle da se radi o finskom pjevaču Olaviju Uusivirtu, s kojim je Marin više puta ranije pozirala.

Tko je na snimci, pjevač Olavi, njezin također plavokosi suprug Markus ili netko treći, vrijeme će reći. Ili možda sama premijerka koja je jučer medijima rekla da ne vidi ništa sporno u svom tulumarenju.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Olavi Uusivirta (@olaviuusivirta)

“Plesala sam, pjevala, slavila i radila legalne stvari. Ne znam da sam radila nešto nezakonito tako da ne vidim potrebe da policija intervenira. Provodila sam večer s prijateljima. Pila sam malo, ne mnogo”, rekla je Marin i dodala da se nadala da snimke neće biti objavljene.




“Loše je to što su objavljene. Imam obiteljski život, radim mnogo, ali svoje slobodno vrijeme provodim s prijateljima. Međutim, moram reći da se nisam drogirala”, poručila je premijerka.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.