Foto: Marin Tironi / POOL / PIXSELL / CROPIX

(VIDEO) NOVI BALKONSKI PROSVJED PROTIV BANDIĆA: Zagrepčani loncima ponovo iskazali nezadovoljstvo čelnim čovjekom grada

Autor: Ines Brežnjak

Točno u 19.00 sati, Zagrepčanke i Zagrepčani izašli su na balkone te lupanjem, loncima, poklopcima i zvižducima još jednom iskazali nezadovoljstvo gradonačelnikom Milanom Bandićem i njegovom politikom kojom upravlja gradom.

Prosvjedi protiv gradonačelnika traju već nekoliko tjedana zaredom, svakog petka. Nezadovoljstvo građana svakim je danom sve veće, posebice nakon dvije krize koja je u kratkom vremenu potresla grad – koronavirusa te stravičnog potresa koji je prije mjesec dana pogodio metropolu, a uslijed kojeg su brojni građani izgubili svoje domove.

Organizatori prosvjeda Zagreb te zove, Zelena akcija i Pravo na grad, ovaj su prosvjed nazvali “Bandiću, vrati pare”, a u fokus su stavili Bandićevo rasipanje gradskog novca na mutne i nepotrebne, često i preplaćene poslove.

Kako je izgledao još jedan u nizu prosvjeda protiv Bandića u novozagrebačkom naselju Sopot, pogledajte u videu.

‘GRADONAČELNIČE, VRATI NAM NAŠE PARE’ Najavljen novi prosvjed protiv Bandića




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.