fbpx
Foto: YT/Screenshot

(VIDEO) NEZASITNI MISHECK IMA 16 ŽENA I 150 DJECE: ‘Posao mi je zadovoljiti četiri žene svaku noć!’ Planira novo vjenčanje i želi imati još djece!

Autor: Maja Štefanac

Misheck Nyandoro, čovjek iz Zimbabvea ima 151 dijete i svaku večer spava s četiri od svojih 16 žena, a želi imati i još djece. Sve je to dio poligamnog projekta koji traje već 38 godina, prenosi Mirror.

Nezasitni Misheck tvrdi da njegov posao da puno radno vrijeme zadovoljava njegovih 16 supruga. Nije zaposlen, niti ne namjerava biti, ovako mu je kaže, predobro. Unatoč činjenici da ima 66 godina Misheck se žali kako si mora pronalaziti sve mlađe žene jer njegove starije supruge više ne mogu pratiti njegov tempo. Umirovljeni ratni veteran bi sa svojom djecom mogao popuniti 14 nogometnih momčadi, a kaže kako uživa u luksuznom životu jer mu njegova djeca donose novac i brojne skupocjene darove dok njegove supruge kuhaju, čiste i ispunjavaju sve njegove želje.

Otac čak 151 djeteta sada se priprema za vjenčanje sa svojom sedamnaestom suprugom. Misheck kaže kako bi se, da može, oženio sa stotinu žena i imao 1000 djece.

“Ja provodim svoj poligamni projekt. Započeo sam ga 1983. godine i ne planiram stati sve dok ne umrem”, rekao je i dodao kako financijskih problema uopće nema. Čak štoviše, profitirao je od zasnivanja toliko velike obitelji.

On je presretan i bogat

“Trenutno planiram svoje sedamnaesto vjenčanje koje bi se trebalo dogoditi ove zime”, rekao je Misheck.

“Svaka od mojih supruga svakodnevno kuha za mene, ali moje pravilo je da ja jedem samo finu i ukusnu hranu i sve što smatram da nije napravljeno po mojim standardima se baca. One vrlo dobro znaju pravila. Obećale su da ne neće naljutiti kada odbijem nešto pojesti jer je to lekcija kako da se poprave u budućnosti”, rekao je Misheck.

Misheck ima raspored koji mu omogućuje da svaku večer zadovolji po četiri svoje supruge. Kaže kako ode u sobe koje su mu tu večer na rasporedu. Nakon što zadovolji jednu ženu, ide u sljedeću sobu po rasporedu.

“U krevetu se prilagodim svakoj ženi, ovisno o njenoj dobi. Ne mogu se jednako ponašati i prema mlađim i prema starijim suprugama”, rekao je dodavši kako kako njegove starije supruge i nisu baš uvijek raspoložene za večernje druženje. Misheck tvrdi da su sve njegove supruge izrazito sretne, ali kaže i kako u budućnosti planira ženiti mlađe žene jer imaju mnogo veći libido.
Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.