(VIDEO) NAJEŽIT ĆETE SE! GROMOGLASNI PJEV NAŠIH VOJNIKA: Koračnica u čast poginulog heroja Domovinskog rata probudila Petrinju!

Autor: Dnevno

Na području Petrinje hrvatska vojska održava vježbe. Svjedoči tome i video koji je dobio veliku pažnju na društvenim mrežama. Korisnica Facebooka-a objavila je snimku hrvatskih vojnika kako se u formaciji kreću cestom iz sveg srca uzvikujući ime heroja obrane Vukovara i Domovinskog rata Blage Zadre. Nakon što su nekoliko puta uzviknuli njegovo ime krenuli su iz sveg glasa pjevati koračnicu posvećenu Blagi Zadri.

Snimka je izazvala snažne emocije kod velikog broja ljudi, a kako to zvuči pogledajte u snimci. Na žalost, Petrinju je potresao i incident u kojem je mladić (25) zapalio hrvatsku zastavu u dvorištu svoje kuće.

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.