Foto: Zagreb.info

(VIDEO) MUŠKARCI OPET KLEKNULI NA TRGU! Izvadili su krunice i počeli moliti: Posvećuju je obraćenju hrvatskog naroda

Autor: N.K

Svake prve subote u mjestu grupa muškaraca moli na glavnom zagrebačkom trgu.Prva subota u mjesecu praktički je rezervirana za molitvu na trgu.

Muškarci su već prije 8:30 počeli pristizati na Trg, a onda su izvadili svoje krunice, kleknuli i počeli moliti za više nakana.

Kako je objavila Informativna katolička agencija, molitva je posvećena istim namjerama kao i prethodne.

Tako krunicu posvećuju domovini, miru i obraćenju hrvatskog naroda, za muškarce – da postanu duhovni autoriteti u obitelji koji će hrabro svjedočiti i prenositi katoličku vjeru; životu u predbračnoj čistoći; čednosti u odijevanju i ponašanju te za obnovu katoličkih brakova; za prestanak pobačaja i otvorenost bračnih parova životu, za autentične i beskompromisne crkvene pastire i nova duhovna zvanja; za duše u čistilištu; za osobne nakane.

“Ovaj miroljubiv i apolitičan događaj u Zagrebu organizira bratstvo ‘Vitezovi Bezgrešnog Srca Marijina’. Ograđujemo se od svih pojedinaca koji će namjerno ometati molitelje ili prolaznike ili isticati ideološki nepoželjna obilježja”, objavljeno je na mrežnoj stranici Muževni budite.




Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.