Ilustracija / Foto Facebook

(VIDEO) MUŠKARAC S KOLAKUŠIĆEVA ŠTANDA BRUTALNO građaninu: ‘Marš je**m ti mater bezobraznu. Smrade… jer smradove podržavaš’

Autor: Dnevno

Muškarac s Kolakušićeva štanda napao je i izvrijeđao građanina koji je stao u obranu novinara.

RTL-ova ekipa u petak je snimala štandove predsjedničkih kandidata na Trgu bana Josipa Jelačića koji u roku od 12 dana moraju prikupiti 10 tisuća potpisa da bi kandidatura bila pravovaljana.

Svoje štandove u centru Zagreba postavili su Miroslav Škoro, Dario Juričan, Katarina Peović, Mislav Kolakušić.

Muškarac, koji je radio na njegovom štandu, pokušao je RTL-ovoj ekipi zabraniti snimanje. Upitan je li volonter u kampanji, rekao je da nije i dodao da mogu snimati u subotu kada će na štandu biti Kolakušić.

Potom se okomio na građanina koji je došao dati potpis Kolakušiću, a kojem je zasmetala činjenica da novinarima brani da rade svoj posao.

“Ajde, izbriši ga. Koji vam je k***c”, rekao je muškarac s Kolakušićeva štanda građaninu misleći na potpis koji je upravo dao.

“Ma ti si ruglo! Ne daš ljudima da rade, to je njihov posao. Stvarno te treba izbaciti”, nije mu ostao dužan građanin.




Obračun se zahuktao, a muškarac koji tvrdi da nije Kolakušićev volonter, uputio je građaninu niz psovki.

“Ma ajde u pi*** materinu, makni se odovuda. Hoću ti šamarčinu odvaliti. Marš je**m ti mater bezobraznu. Smrade… Jer smradove podržavaš”, poručio je pobješnjeli muškarac, piše RTL.hr.

Video možete pogledati klikom ovdje.




 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.