Foto: Screenshot You Tube

(VIDEO) MILANOVIĆ RASKRINKAN! Ova snimka bi ga mogla koštati svega! Promijenio ploču vrlo naglo!

Autor: Dnevno

Poznato je da je kandidat za predsdjenika RH, Zoran Milanović javno relatvizirao funkciju predsjednika. Pa su tako povodom objave njegove kandidature neki mediji podsjetili na to prisjećajući se izjave iz 2014.godine u Mariji Bistrici gdje je prisustvovao proslavi dana Krapinsko-zagorske županije. Netko ga je tamo slučajno oslovio kao predsjednika, a bivši premijer je odmah poručio kako njegova uloga ‘nije da bude popularan ili voljen, već da govori istinu’.

“Netko me oslovio kao predsjednika države, ali ja to nisam i nikada neću biti. Iz više razloga, a jedan je taj što vam moram govoriti istinu. Predsjednik ne mora govoriti istinu. Ne smije lagati, ali ne mora govoriti istinu. A istina je takva da je ljudi u politici ne žele čuti. Moj posao nije da budem popularan i voljen, nego da objasnim i da se shvati što je istina. Mi se moramo otrijezniti, ali ne od pijanstva i mamurluka, već od iluzije da imamo ono što nemamo “, poručio je tada Milanović.

Međutim, ova snimka objavljena na You tube-u je još bolja. Milanović kategorički tvrdi da nema šanse da će ikada biti predsjednik. Osim toga, rekao je: “Ne vidim smisao dužnosti predsjednika Republike Hrvatske.”Pogledajte kako je to izgledalo:

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.