Foto: Wochit / John MACDOUGALL / AFP) / ALTERNATIVE CROP

(VIDEO) KAKAV NEUGODNJAK, PUTIN HLADNO SPUSTIO POGLED: Mobitel joj zazvonio dok je ‘ruski car’ pričao. To može tolerirati samo njoj

Autor: Dnevno.hr

Njemačka kancelarka Angela Merkel u posjeti je Moskvi, gdje se sastala s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

Glavna tema razgovora odlazeće njemačke kancelarke i ruskog predsjednika je situacija u Afganistanu, a na dnevnom redu su bile brojne druge teme od velikog značaja za obje zemlje, ali na koje Rusija i Njemačka različito gledaju.

“Usprkos svim razlikama između nas, ipak moramo razgovarati” rekla je njemačka kancelarka na početku susreta.

“Berlin je ostao jedan od glavnih trgovačkih i ekonomskih partnera Moskve, između ostalog, zbog 16 godina truda odlazeće kancelarke Merkel”, rekao je predsjednik Putin.

Ipak, ono što je medijima privuklo najviše pažnje je situacija kada je kancelarki, usred Putinovog govora, zazvonio mobitel, na što je i on na kratko zastao, spustio pogled i kratko dovršio odgovor.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.