(VIDEO) JOŠ UVIJEK JE ŠKOLARKA, A POGLEDAJTE ŠTO RADI! Uhićena mlada tenisačica, iščupali je iz auta kao zadnju kriminalku: U sve je uvukla i maloljetnika

Autor: Dnevno.hr

Djevojka stara samo 19 godina jučer je “spektakularno” uhićena i privedena u beogradsku policijsku postaju kao zadnja kriminalka.

Naime, kako javljaju srbijanski mediji, srednjoškolku J.M. je policija zaustavila u žutom Smartu, a u malenom autu skrivala je 8,5 kilograma marihuane.

Dvije godine mlađi dečko koji je sjedio na suvozačkom mjestu odveden je u Odjel za maloljetnike Višeg javnog tužiteljstva u Beogradu.

Osumnjičenoj J. M. određeno je zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz kaznenu prijavu, biti privedena nadležnom tužiteljstvu.

Osim toga, srbijanski mediji doznaju i kako je uhićena djevojka tenisačica koja živi s izvanbračnim partnerom koji je MMA trener.

Djevojka osim što ide u školu, povremeno podučava tenis. Očito tamo nije dovoljno zarađivala.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.