fbpx
Foto: Screenshot

(VIDEO) HASANBEGOVIĆ SE RAZNJEŽIO! Kroz strogi stav izašle emocije: Srdačno zahvalio kolegi iz suprotnog tabora!

Autor: N.K

Danas se ponovno sastao saborski Odbor za informiranje, informatizaciju i medije kako bi raspravio o izboru novog ravnatelja HRT-a i greškama koje su nastale u proceduri.

Na dnevnom je redu bilo povlačenje iz procedure prijedloga odluke o imenovanju glavnog ravnatelja HRT-a od 13. listopada te utvrđivanje novog prijedloga odluke.

Glasalo se o Robertu Švebu, kandidatu kojeg je HDZ želio na čelu HRT-a i o Dariu Špeliću kojeg je predložio zastupnik Možemo Vilim Matula.

Sedam članova Odbora glasalo je za Šveba, a dva za Špelića.

Hasanbegović zahvaljivao Kapulici

Odmah nakon glasanja javio se Hasanbegović koji je htio objasniti zašto nije glasovao.

“Suzdržao sam se od glasovanja budući da držim da je sam natječaj”, počeo je Hasanbegović, ali odmah ga je prekinula predsjedavajuća koja je rekla kako je rasprava zaključena.

Hasanbegović se pokuša izvući i dobiti riječ, ali javio se Kapulica (HDZ) i rekao “nemoj da opet odgode Odbor”.

Predsjedavajuća mu je rekla kako će imati danas točku “razno” te da je njegov zaključak zaveden u zapisnik.
Opet se javio Kapulica i rekao kako bi želio da bilo tko od zastupnika tko misli da je prekršena procedura, da mu se dopusti da to sada kaže.

Potom je Hasanbegović zahvaljujući intervenciji Kapulice počeo govoriti i naglasio kako se treba zahvaliti zastupniku Kapulici.

“Ja bih se još jednom zahvalio gospodinu Kapulici jer je na neki način sudjelovao u spašavanju HRT-a. Nitko, Hrvatska demokratska zajednica uopće o tome nikada nije raspravljala. Tu je gospodin Radin, član vladajuće većine, pitao sam tko će biti ravnatelj. On je rekao ‘oo ne znam, sutra ćemo raspraviti. Čak je rekao, nažalost se nisam prijavio, da bi ja bio najbolji ravnatelj HRT-a. Hvala vam gospodine Kapulica, jer da vi niste intervenirali, zapravo bi HRT ostao bez glavnog ravnatelja”, rekao je Hasanbegović uzbuđeno.
Nakon toga, rasprava je zaključena i Šveb je potvrđen za kandidata.

 

Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.