Foto: CROPIX

(VIDEO/FOTO) TRAGA SE ZA LIKVIDATOROM: Pronađen je motor! Ispituju se svi, a policija je predstavila nekoliko teorija! Evo kako je izgledao mjesto zločina

Autor: Dnevno

Nedugo nakon današnjeg ubojstva na Jadranskoj magistrali, kod skretanja za Brzet, kod Šestanovca je, kako javljaju 24 sata, pronađen motor za kojeg se pretpostavlja da ga je vozio ubojica te je odmah na obavijesni razgovor priveden vlasnik motocikla N. P..

Foto: Nikola Vilic / CROPIX

Ubijeni Karmelino F. (38) je gotovo dva sata prije likvidacije proveo u središtu Omiša, u poznatom kafiću, a veći dio vremena je proveo razgovarajući mobitelom.

Prema izjavama očevidaca, izašao je iz kafića oko 13.30 sati te je još neko vrijeme proveo u Volkswagen Polu, da bi potom došla djevojka noseći hranu iz obližnjeg fast fooda. Potom su krenuli prema Brzetu, gdje se dogodio zločin.

Foto: Nikola Vilic / CROPIX

Policijska ekipa za očevide je na terenu, a istražitelji su, kako pišu 24 sata, posjetili i spomenuti kafić u Omišu te bi uskoro trebali doći u posjed snimki nadzornih kamera.

Foto: Nikola Vilic / CROPIX

Također će tražiti ispis poziva mobitela. Pokušavaju utvrditi je li ubijeni muškarac možda dogovorio sastanak s poznanikom kraj skretanja za Brzet, ne znajući da je zapravo u pitanju klopka.

Također istražuju varijantu po kojoj je muškarca – ili njegovu djevojku, s kojom je bio odnedavno, nakon dugogodišnje veze – ubojica pratio.

Foto: Nikola Vilic / CROPIX

Podsjetimo, nepoznati ubojica u subotu je oko 14 sati na Jadranskoj magistrali u Omišu, kod skretanja za Brzet, hicima iz vatrenog oružja usmrtio 38-godišnjeg Karmelina F. iz Piska.




Prema prvim informacijama, Karmelino je sa svojom djevojkom sjedio u parkiranom Volkswagenu Polo te su mirno jeli hranu kupljenu u obližnjem fast foodu kada je u jednom trenutku do vozila na motociklu došao nepoznat muškarac odjeven u crno i s motociklističkom kacigom na glavi, te je bez upozorenja iz pištolja ispalio dva hica prema 38-godišnjaku. Pogodio ga je direktno u glavu.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.