Foto: Bjelovar live

(VIDEO/FOTO) SOTONA JE OPSJELA KUĆU U BJELOVARU? ‘Teroriziraju nas nečiste sile i sotonske sluge, bojimo se za život’! Ni svećenik ne može pomoći!

Autor: Dnevno

Demoni, nečisti duhovi, zle sile, zlobni ljudi s lošim namjerama ili, pak, nešto posve treće ili četvrto… Sve od nabrojenog, a još i mnogo više, palo je na um članovima obitelji Novoselac koji već pet godina pokušavaju pronaći odgovor na neobjašnjive fenomene koji se događaju na njihovom imanju u Rovišću kraj Bjelovara.

Foto: Bjelovar live

Dean Novoselac, glava kuće, odlučio je putem portala Bjelovar.live podijeliti s javnošću strah i patnju svoje obitelji koju, kako tvrdi, netko sustavno maltretira i time dovodi do ludila. Konkretno, Novoselac je ispričao kako im netko ili nešto svakog dana unazad pet godina, na stepenicama ispred ulaza u obiteljsku kuću ostavlja grumene zemlje, sitno kamenje, maramice umrljane krvlju i poruke ispisane na toliko sićušnim komadićima papira da ih je gotovo nemoguće dešifrirati.

No, najčudnije u cijeloj priči su tvrdnje članova obitelji da u svih pet godina, izuzev jedne prilike kada su uspjeli tek vidjeti leđa mlađe muške osobe s kapuljačom koja je bježala iz dvorišta, nikada nikog drugog nisu vidjeli u blizini svoje kuće. Često su čuli korake, primanje za kvaku na ulaznim vratima kuće, bilo je tu i stravične buke koja je dopirala s tavana… No, nikada nisu nikoga zamijetili na ulaznim vratima. Premda su, kako tvrde, stražarili satima i danima na prozoru ne bi li vidjeli tko im ispred ulaza podmeće stvari koje podsjećaju na crnu magiju.

Foto: Bjelovar live

Za pomoć su se obraćali policiji koja je bila nemoćna bilo što učiniti, osim napraviti zapisnik o događaju. Pomoć su, ispričao je Dean, a to je potvrdila i njegova majka Dubravka, potražili i od lokalnog svećenika. Premda je posvetio svaki kutak kuće, već istog dana dogodilo se isto, kazao je Dean. Na trijemu su opet pronašli krv, zemlju i kamenčiće, a povrh toga nekoliko grančica cvijeća otkinutog s njihovog vlastitog trijema. Gotovo kao da je netko, smatra Dean, aranžirao mali grob. Kako je iskreni vjernik, svaki prozor i svaka vrata na kući je zaštitio krunicama te ikonama Isusa i Djevice Marije. Sve u nadi kako će sebe i obitelj zaštititi od nečistih sila.

Foto: Bjelovar live
Foto: Bjelovar live
 Foto: Bjelovar live

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.