fbpx
Foto: Screenshot

(VIDEO) FILIPOVIĆ NAPRAVIO SHOW U EMISIJI! Vika i galama: Digao tlak Ivani Kekin! Cijelo vrijeme ‘pikao’!

Autor: N.K

U emisiji Hrvatskog radija u Mreži Prvog govorili su Ivana Kekin, Davor Filipović i Ljubo Jurčić.

Svo vrijeme trajanja emisije vodio se izrazito buran razgovor između Kekin i Davora Filipovića, a bilo je i povišenih tonova, puno upadanja u riječ i nadglasavanja.

Žestoku reakciju Kekin isprovocirao je Filipović koji je sipao optužbe na račun članova Možemo i Tomislava Tomaševića. Kekin je tvrdila kako je riječ o lažima koje su već demantirane.

Iskre su počele frcati vrlo rano u emisiji. Kekin je pokušala vratiti Filipoviću.

“Pričate već jako dobar dio vremena, voditeljica vas je pokušala zaustaviti. Unatoč velikoj potpori vašeg stranačkog šefa niste užasno uspješni u svojoj karijeri, ali pokazali ste sada neke druge svoje kvalitete, mogli biste razmisliti o tome da se prekvalificirate u smjeru muzičkom. Vidimo da imate iste hitove koji se konstantno ponavljaju. Kriza u Holdingu se nije dogodila u tri mjeseca nove vlasti već ne adekvatnog upravljanja prije toga. A u tome je sudjelovao i gospodin Filipović”, rekla je Kekin.

Filipović je u jednom trenutku govorio i o donatorima Možemo, Urši Raukar i reklami te upravi Srebrnjaka.

“Vi iznosite čiste laži koje sam već demantirala, kako vas nije stid” , prekinula ga je Kekin.

“Ne znam zašto je gospođica Kekin iz nastupa u nastup sve nervoznija”, rekao je Filipović i spomenuo muža Ivane Kekin i povlašteni parking.
“Znate li vi da je to utuživo što govorite”, pitala ga je Kekin.

“To piše u novinama”, odgovorio je HDZ-ovac.

“Filipović kontinuirano iznosi laži, a kad se suoči s tim da je to laž on kaže da to piše u novinama. U novinama piše svašta, morate provjeravati svoje izvore. U nekim novinama piše da kad se cijepite možete zalijepiti žlicu na čelo i ona vam stoji. Već sam jednom odgovorila na sve te optužbe. Filipović kontinuirano izvodi iste hitove loše proizvodnje”, rekla je Kekin koja je kasnije na konstataciju Ljube Jurčića da Možemo nema iskustva, rekla kako su sigurno trebali uzeti njega koji je već bio u Holdingu.
Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.