Foto: Screenshot

(VIDEO) ‘ČOVJEK JE U PRAVU, KAŽI USTAŠKI!’ Voditeljici neugodno: Pljuvali Hrvatsku na TV-u! ‘Hrvati bi ubili i više Srba nego u Jasenovcu da su imali Hitlera iza sebe!’

Autor: N.K

Vojislav Šešelj gostovao je u emisiji Hit Tvit na TV Pink. Društvo su mu radili ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin i Jovana Jeremić.

Naravno, tema emisije je bila hvaljenje Aleksandra Vučića, a Hrvati i Hrvatska poslužili su im za pokazivanje mišića.

Vulin je primjerice za hrvatske zakone i sudove rekao da su “ustaški”.

“Kapetan Dragan je bio u ustaškom zatvoru, junački se držao pred ustaškim sudom”, rekao je Šešelj, a prekinula ga je voditeljica rekavši “hrvatski zakon, hrvatski sud”, upozorivši ga time da nije korektan, međutim Vulin se ubacio i dao do znanja Šešelju da slobodno govori.

“Ma ustaški, čovjek je u pravu, ustaški kaži”, rekao je Vulin.

Šešelj je potom nastavio: “Ustaše, nemojte me ispravljati, ja znam tko su ustaše”, rekao je Šešelj i dodao da je kapetan Dragan dočekan u Srbiji kao junak te da je prirodno da su se za njega skupljali novci kada se vratio u zemlju, navodno je riječ o 30 tisuća eura.

“Da su me obavijestili i ja bi dao neki skromni prilog, posudio bih od prijatelja ako bi trebalo, dao bih tisuću eura. Moji sinovi bi isto dali, ali nismo znali.
Kazao je Šešelj kako je cijenio Kapetana Dragana unatoč sukobima koje je imao s njim. “Izgrlio sam ga i izljubio kad sam ga vidio. Utvrdio sam da nije učinio nikakav ratni zločin. A ovi srpski izdajnici u medijima, proustaški sektor, prozapadne stranke i organizacije priznaju da je on osuđeni ratni zločinac i priznaju presude ustaškog suda”, rekao je Šešelj.

Osim toga, ponovio je tvrdnje o logoru u Jasenovcu. Šešelj smatra da bi Hrvati u posljednjem ratu ubili i više Srba da su imali zaštitu kakvu im je Hitler pružao.

Zaključio je kako je ponosan što je njegovo kumče Danilo Vučić, dočekao Kapetana Dragana.
 

Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.