HVAR 310707. Poduzetnik i vlasnik lanca samoposluga ®eljko Kerum na pomocnom gumenjaku sa svoje jahte Joke u hvarskoj luci. Bio je u ducanu kupiti kruh. Foto : Damjan Tadic / Cropix

VELIKI POVRATAK SPLITSKOG POLITIČKOG KAPITALCA! ‘Mislim da smo bliži narodu od konkurencije’

Autor: Dnevno

Željko Kerum izlazi na izbore. Poručio je da na izbore izlazi samostalno i kako vjeruje da ima šanse iako je prag visok.

”Već dvanaest godina u Splitu smo vodeća stranka po broju mandata u Vijeću, a to su tri izborna ciklusa: znači HGS je ima 25 vijećnika, HDZ 19 i SDP 17, jedan gori-doli. A u Splitsko-dalmatinskoj županiji smo drugi. Lideri smo u 10. jedinici, imamo čime na izbore…”, izjavio je Željko Kerum.

Planira izaći na izbore u dvije izborne jedinice u Dalmaciji i biti regionalna opcija, poput IDS-a.

”Bit će velika borba, ali mislim da smo bliži narodu od konkurencije, a ove razne blic-stranke ne bi ni komentirao”, rekao je poduzetnik.

Kerum smatra kako u Split i Dalmaciju treba puno više ulagati i kako oni izabrani odu u Zagreb i zaborave odakle si. Od politike je imao više štete nego koristi, dodaje Kerum, no ona mu je zadovoljstvo. Za njema je velika stvar u Splitu osvojiti 25 tisuća glasova.

Kazao je kako je moguća suradnju s HDZ-om nakon izbora, ionako komentira.

”To je osinje gnijezdo, moraš koristiti inteligenciju da te ne prevare, zato sam spominjao iskustvo. Evo, HDZ, kad oni imaju zajednički interes, drže se za ruke, a kad su suprotni interesi, oni bi jedan drugoga u ponor gurali”, rekao je za Slobodnu Dalmaciju.




ŠKORO UZVRAĆA UDARAC Evo kako je odgovorio ‘vođama političkih kartela, zvanih SDP i HDZ’




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.