Foto: Damjan Tadic / CROPIX

VELIKI POLITIČKI TRANSFER! Milanka Opačić više nije nezavisna!

Autor: Dnevno

Bivša SDP-ova potpredsjednica Vlade i ministrica Milanka Opačić, koja je mjesecima sjedila kao nezavisna zastupnica u klubu zastupnika Bandićeve stranke, sada je konačno postala i članicom te stranke.

Prema informacijama sa saborske stranice, Opačić je prije dva dana, točnije 12. kolovoza prestala biti nezavisna zastupnica te je postala zastupnicom Bandićeve stranke.

Podsjetimo, Opačić je lani u rujnu napustila SDP, a samo mjesec dana od odlaska iz te stranke pristupila je Bandićevom klubu kao nezavisna zastupnica. ‘Pojma nemam da je Milanka Opačić ušla u Klub. Moj protokol joj je poslao cvijeće. Ali samo znam da sam s njom krenuo 1990. s Peščenice, da sam ju kao prekrasnu malu djevojčicu uveo u tadašnju stranku’, kazao je tada Milan Bandić, piše Tportal.

Podsjetimo, jučer je potvrđena informacija i da je bivši SDP-ovac Siniša Varga postao članom Bandićeve stranke. U stranku se učlanio krajem srpnja, a jučer je na svojem Facebooku potvrdio da će postati predsjednik Upravnog vijeća Hitne medicinske službe grada Zagreba.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.