Foto: Vlado Kos / CROPIX / Ilustracija

Velika tragedija u Beogradu: Utopila se dvojica tinejdžera, spasilačke službe nisu dežurale

Autor: I.G.

Dvojica šesnaestogodišnjih mladića izgubila su živote nakon što su se utopili u jezeru na Adi Ciganliji, izvijestila je srpska policija. Tijela mladića izvučena su iz jezera uz pomoć ronilačke jedinice Žandarmerije, kako je priopćeno.

Policija je dobila prijavu oko 17:30 sati da je grupa maturanata ušla u jezero na Adi Ciganliji, ali da se dvoje ljudi nije uspjelo izvući na površinu. Patrole policije i ronilačka jedinica Žandarmerije odmah su reagirali i započeli potragu, izvijestilo je Ministarstvo unutarnjih poslova Srbije.

Ministarstvo unutarnjih poslova još jednom je apeliralo na djecu i roditelje da ne ulaze u jezero na Adi Ciganliji jer na taj način riskiraju svoje živote.

“Napominjemo da na Adi Ciganliji nije otvorena sezona kupanja i da stoga na ovom mjestu nema dežurne spasilačke službe”, naveo je MUP Srbije.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.