fbpx
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

VAŽNO UPOZORENJE ZA PUTNIKE! ‘Preporučamo korištenje alternativnih pravaca’: Ministarstvo otkrilo što se sprema na granici

Autor: N.K

Ministarstvo unutarnjih poslova obavještava putnike koji putuju preko graničnih prijelaza Republike Hrvatske da će se u noćnim satima između 7. i 8. veljače (utorak i srijeda) provesti redovno održavanje Nacionalnog informacijskog sustava za upravljanje državnom granicom (NISUDG).

Zbog navedenog će na većini graničnih prijelaza doći će do prekida rada NISUDG sustava, što će uzrokovati prekide odnosno odgode u provedbi granične kontrole putnika, a posljedično i dulje vrijeme za prelazak državne granice.

Slijedom navedenog, kako bi putnici izbjegli dulja čekanja na provedbu granične kontrole na tim graničnim prijelazima, preporučamo da u navedeno vrijeme koriste alternativne cestovne granične prijelaze:


Tovarnik – na granici s Republikom Srbijom,
Bajakovo – na granici s Republikom Srbijom,
Županja – na granici s Bosnom i Hercegovinom,
Slavnonski Brod – na granici s Bosnom i Hercegovinom,
Stara Gradiška – na granici s Bosnom i Hercegovinom,
Maljevac – na granici s Bosnom i Hercegovinom,
Ličko Petrovo Selo – na granici s Bosnom i Hercegovinom,
Jasenovac – na granici s Bosnom i Hercegovinom,
Kamensko – na granici s Bosnom i Hercegovinom,
Vinjani Donji – na granici s Bosnom i Hercegovinom,
Nova Sela – na granici s Bosnom i Hercegovinom,
Karasovići – na granici s Crnom Gorom.

“Svim putnicima želimo sretan put do krajnjeg odredišta, a kako bi se izbjegla dulja čekanja na provedbu granične kontrole preporučamo korištenje alternativnih cestovnih graničnih prijelaza”, javljaju iz policije.

Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.