Foto: Vojko Basic / CROPIX

VATRENA NOĆ U ZAGREBU: U roku od sat vremena zapaljeno sedam automobila

Autor: Dr. K./dnevno

Tijekom noći u Zagrebu je na tri različite lokacije, pod zasad nerazjašnjenim okolnostima, izgorjelo čak sedam automobila.

Kako doznaje Jutarnji list, prvi od požara izbio je u 3,25 sati na Kajfešovom brijegu. Izgorio je kombi koji su vatrogasci vrlo brzo stavili pod kontrolu.

Potom je u Gradiščanskoj ulici oko 4,30 sati došlo do požara dva automobila.

Samo nakon 10 minuta, stigao je poziv vatrogascima i policiji i za intervenciju u Veslačkoj ulici. Iako je inicijalno bila dojava da su u plamenu dva vozila, dolaskom na mjesto intervencije vatra je već bila zahvatila i treće vozilo.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji većina požara je bila po istom ‘modus operandiju’, točnije, na desnom donjem kotaču vozila je nešto postavljeno.

Požar su ugasili vatrogasci, ozlijeđenih osoba u niti jednom od navedena tri događaja nije bilo.

“Policijski službenici su na mjestima događaja, te će se tijekom dana provesti očevid i utvrditi sve okolnosti koje su dovele do požara”, izvijestila je zagrebačka policija.




 

Autor:Dr. K./dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.