Foto: Profimedia

Varaždinski poduzetnik kupio kuću za 200.000 eura, a djeci nije plaćao alimentaciju!? Sud ga poslao u zatvor!

Autor: D.R.

Varaždinski poduzetnik Marko H. završit će u zatvoru, i to na osam mjeseci, zato što nije htio platiti alimentaciju.

U travnju prošle godine osuđen je na uvjetnu kaznu jer supruzi nije platio 70.000 kuna alimentacije za dvoje malobodne djece.

Dug je trebao podmiriti do konca prošle godine, no do kolovoza ove to nije učinio. Stoga nije bilo druge već da varaždinski Općinski sud opozove uvjetnu presudu i pošalje ga na osam mjeseci u zatvor.

Kako piše portal danica.hr, varaždinski poduzetnik – inače, vlasnik je građevisnke firme – na suđenju se ‘vadio’ kako mu tvrtka ima potraživanja od 600.000 kuna te da ne može uplatiti novac namijenjen djeci dok se ne izvuče iz krize. Međutim, kako je njegova tvrtka kupila nekretninu u vrijednosti od 195.000 eura sud baš i nije povjerovao u to.

Uglavnom, sada će iza rešetaka razmišljati o tome zašto nije plaćao alimentaciju. Unatoč zatvorskoj kazni, dug mu ostaje. No, više nije ‘samo’ 70.000 kuna, sada se skupio daleko veći iznos

JURIČAN UDARIO NA POZNATOG PODUZETNIKA: ‘Kužiš ti spiku, uvezao si se s kim si trebao pa sad jurišaš kao nosorog…’!




PUCA KORUPTIVNA MREŽA JOSIPE RIMAC! Tko je glava hobotnice? Spominje se jedan utjecajni HDZ-ovac




Autor:D.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.