Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Vandalizam u zagrebačkom kvartu: ‘Bušili su nam gume, a sve jer smo parkirani na mjestima za invalide’

Autor: Dnevno

“Radila sam noćnu i ujutro idem prema autu kad ono – probušene gume! I to ne samo na mojem automobilu, nego i na autima parkiranima u još tri obližnje ulice”, ispričala je čitateljica 24sata.

Svi auti kojima su probušene gume bili su, kako tvrdi, parkirani na invalidskim mjestima.

“Ne može to biti slučajno. Probušene su gume i na autu mog supruga. Negdje su probušene dvije gume, negdje jedna, negdje prednja, a negdje zadnja, ali svi auti na invalidskim mjestima su sigurno oštećeni”, rekla je.

“Ljudi su ujutro htjeli na posao pa nisu mogli. Stajali su i čekali policiju. Ovi koji se još nisu probudili još ni ne znaju što ih čeka. Preljuti smo svi. Ne znam kako bi to nekome palo na pamet”, dodala je uznemirena vlasnica automobila.

Kako je rekla, radi se o 15-ak automobila koji su prošle noći bili parkirani na Jarunu. Policija je potvrdila kako su jutros intervenirali u Ulici Antuna Stipančića i kako su građani do 11 sati prijavili bušenje guma na šest automobila.

 




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.