Foto: Matija Djanjesic / CROPIX

‘VAN, VAN’, VOZAČ IZBACIO DVIJE ŽENE IZ AUTOBUSA! Sramota od koje se crveni i prijevoznik: Pred svima ih ponizio, ‘nisam ti ja kiosk’

Autor: Dnevno.hr

Da zbog nove valute ljudi gube živce, dokaz je i slijedeći incident iz Rijeke.

Gospođa Zvjezdana i njezina prijateljica, kao i bezbroj puta do kobnog dana, naumile kupiti kartu kod vozača u autobusu i odvesti se do željene stanice. Kako nisu imale sitan novac, točnije 3.10 eura, jedna od njih je čovjeku pružila novčanicu od 10 eura. I onda je nastao kaos!

“Vozač nas je pitao imamo li sitnog novca, ali nismo imale dovoljno kovanica, već smo mu htjele dati novčanicu od deset eura i kovanicu od deset centi, kako bi i njemu bilo lakše vratiti nam sedam eura. Nismo ni slutile kakvu će to reakciju izazvati”, ispričala je Zvjezdana za Novi list.

A vozač je, malo je reći, zamračio.

“Počeo je vikati na nas da nije on kiosk, nego vozač i štošta drugo. Nije nam htio prodati karte, već je na prvoj idućoj stanici, kod Riječkog nebodera, počeo vikati na nas da izađemo iz autobusa. Vikao je ‘Van!, Van!’, na što sam se, iskreno govoreći, prepala i rekla prijateljici da izađemo, jer je vozač izgledao i zvučao vrlo agresivno”, govori Zvjezdana.

Dvije su prijateljice potom pričekale drugi autobus, a tamo ih je srećom dočekao “normalan” vozač i pristojno razmijenio novac.

Prijevoznik Autotrolej se ispričao dvjema putnicama.




“Opisano ponašanje vozača je krajnje neprimjereno te nema opravdanja, ali, nažalost, uvijek postoje pojedinci koji svojom nekulturom odskaču te stvaraju lošu sliku o svim našim vozačima i društvu u cjelini.

S pritužbom je upoznata Služba prometa, koja će detaljno ispitati cijeli slučaj te postupiti sukladno našim internim aktima koje primjenjujemo u ovakvim i sličnim slučajevima”, odgovorili su iz Uprave Autotroleja.

 




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.