FOTO: N1

UZVRATIO SDP-OVCU Evo što poručuju Jovanoviću nakon što je pričao o ustašama i katolibanima

Autor: Si.M.

Nakon što je kandidat na listi Restart koalicije u osmoj izbornoj jedinici Željko Jovanović pozvao građane da ne dopuste da u Vladu uđu “ustaški nostalgičari i rigidni katolibani koji bi diskriminirali građane”,  tu je njegovu skandaloznu izjavu komentirao Stjepo Bartulica iz Domovinskog pokreta.

“Zahvaljujem gospodinu Jovanoviću na reklami. Bravo! On predstavlja prošlo svršeno vrijeme”, napisao je Bartulica na Facebooku iz pokrenuo niz komentara.

“Nekad su bila dovoljna dvojica da prozovu nekoga tko im smeta. Ovakvi udarci ispod pojasa značili su diskvalifikaciju prozvane osobe ili određene grupe ljudi, medijsku hajku, podizanje optužnice, montirani sudski proces, zatvor, maltretiranje cijele obitelji i bližnje njegove rodbine. Gospodin Jovanović se sjeća tog vremena. Danas ta prozivka znači da nema niti jednog valjanog dokaza niti argumenta nego se poseže za diskvalifikacijama iz prošlog stoljeća i proziva se one koji su rođeni 10, 20 i više godina nakon 2. svj. rata. Stvarno je to dobra reklama jer nam je time otkrio da drugih primjedbi niti nema kad je počeo pominjati prošlo stoljeće, a da je zalutao u ovom stoljeću”, primijetio je jedan komentator.

Drugi je napisao:”Ovakvi koji su ostali u 20. stoljeću, ne smiju voditi Hrvatsku u 21.”

Zahvaljujem gosp. Jovanoviću na reklami. Bravo!On predstavlja prošlo svršeno vrijeme.Zato što svoje volim! ?? ??

Gepostet von Stjepo Bartulica am Dienstag, 30. Juni 2020




Podsjetimo,  Jovanović je rekao da su dva  razloga zbog čega građani moraju izaći na izbore.

“Prvi je taj da nakon ovih izbora osiguramo stabilnu i odgovornu većinu iz koje će proizići učinkovita vlada bez korupcije koja je u stanju riješiti probleme u gospodarstvu i zdravstvu koje nas čekaju. Drugi razlog je taj da građani svojim glasom i svojim izborom Restart koalicije ne dopuste da u Vladu uđu ustaški nostalgičari i rigidni katotalibani koji bi diskriminirali građane”, istaknuo je Željko Jovanović na konferenciji za novinare održanoj u Svetvinčentu.

 




(VIDEO) Evo što je sve govorio Andrej Plenković i tko su mu pravi suradnici

Autor:Si.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.