Foto: Profimedia

(UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ) KANIBALIZAM U KONTEJNERU IZ SRBIJE: Jeli su se da bi preživjeli! Zatvoreni tri mjeseca umrli u agoniji!

Autor: Nikola Kasić

Paragvajska policija smatra da je jedna od sedam osoba, čija su tijela raskomadana pronađena u kontejneru koji je došao iz Srbije, pokušala preživjeti hraneći se ostacima suputnika, javlja La Nacion“.

Policija u Paragvaju pokrenula je opsežnu istragu kako bi ustanovila kako se u kontejneru, koji je poslije tromjesečnog putovanja stigao u glavni grad Asuncion, našlo sedam tijela za sada neidentificiranih osoba.

Foto: Profimedia

Patologica je rekla dnevniku “La Nacion” da je jedna od osoba “konzumirala ljudsko meso zbog nedostatka hrane”, ali da će to moći potvrditi tek kada budu gotovi nalazi obdukcije.

Foto: Profimedia

Romero je rekla i da su tijela u stanju raspadanja što navodi na zaključak da su umrli nedugo nakon što su kontejneri napustili Srbiju.

“Radi se o krupnijim osobama, ne o djeci. Čini se da je riječ o odraslim muškarcima”, rekla je Rosa Romero.

 




Autor:Nikola Kasić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.