UZNEMIRUJUĆE: Mala kujica nađena krvava u Zaprešiću, sumnja se da je silovana! Kakav monstrum može napraviti ovo?

Autor: Dnevno

Kujica pekinezerica prije par je dana pronađena ispred veterinarske ambulante u Zaprešiću i to s teškim ozljedama i u teškom zdravstvenom stanju.

“Pregledom smo utvrdili ozljede stijenke stidnice. Riječ je o oštroj porezotini dugačkoj oko pet centimetara i dosta dubokoj, pa smo pod lokalnom anestezijom napravili zahvat. Teško je reći kako su te ozljede nastale, ali je nedvojbeno da je zlostavljana s obzirom da se rana nalazila u unutarnjoj stijenki stidnice”, kazao je za Vijesti.hr dr. med. vet. Tomislav Šegota.

Upitan je li moguće da bi joj takve ozljede mogao nanijeti veći pas, doktor Šegota je odgovorio: “Ne, nije pas u pitanju. Postoje elementi zlostavljanja i to najvjerojatnije nekim predmetom s obzirom na ozljedu.”

Kujica je pronađena u subotu pred ambulantom u Zaprešiću. “Bilo je toliko krvi da smo je, nakon što joj je ondje ukazana pomoć, morali još voziti na veterinu u Zagreb. Dakle, ona je ciljano ostavljena ondje”, kazala je volonterka Udruge za pomoć životinjama ‘Smiješak za dom’ Vlasta Srebrić.

“Još sa sigurnošću ne možemo reći što se točno dogodilo, a ono na što sumnjamo teško mi je i pomisliti, a kamoli izgovoriti. Iako sve ukazuje na to (op.a. silovanje), još nemamo službenu potvrdu. Puno je krvi bilo kada je pronađena i isprva smo pomislili da ju je možda auto udario, ali onda smo ostali u šoku kada smo vidjeli te rane”, dodala je.

Kujica je privremeno udomljena, ali još za nju traže stalni smještaj.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.