Facebook/Lidl

UZBUNA IZ LIDLA! PRESTANITE KORISTITI OVAJ PROIZVOD ODMAH! Priznali su da bi vas mogao ubiti! Budite jako oprezni ako ste ga kupili!

Autor: Dnevno

Tvrtka Kompernaß Handelsgesellschaft mbH trenutno provodi povlačenje proizvoda Aparat za espresso 1100 A1 marke ‘Silvercrest’ s internacionalnim brojem artikla (IAN) 313486 (tipska pločica na donjoj strani proizvoda) radi preventivne zaštite potrošača, izvjesio je obavijest Lidl na svojoj poslovnici.

Zbog pogreške u proizvodnji kod nekih uređaja s gore navedenim brojem artikla nije isključena opasnost od strujnog udara. Iz tog razloga tvrtka Kompernaß Handelsgesellschaft mbH moli sve kupce da hitno obrate pažnju na povlačenje proizvoda i da proizvod više ne koriste.

Proizvod se prodavao u trgovinama Lidla Hrvatska od 17. 6. 2019. Može se vratiti u svim trgovinama Lidla, a novac će biti vraćen i bez predočenja računa.

Tvrtka Kompernaß Handelsgesellschaft mbH ispričava se zbog nastalih neugodnosti.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.