Foto: Ronald Gorsic / CROPIX/Ilustracija

USRED NOĆI LEŽAO JE NA CESTI I IZGUBIO ŽIVOT! Nitko ne zna tko je: Mladić koji ga je pregazio uhićen i priveden u prostorije riječke policije

Autor: Daniel Radman

Pješak, za čijim identitetom riječka policija još uvijek traga, u nedjelju ujutro ležao je na cesti kada je na njega naletio 21-godišnji vozač u alkoholiziranom stanju. Vozač je neidentificiranom pješaku nanio teške tjelesne ozljede od kojih je kasnije preminuo u bolnici.

S obzirom da identitet pješaka još nije utvrđen PU primorsko-goranska u ponedjeljak je pozvala sve očevice kako bi im pružili informacije o nesreći.

Policija je očevidom utvrdila kako je u nedjelju oko 4:15 ujutro u Ulici Franje Račkog 21-godišnji vozač Fiata riječkih registarskih oznaka u pijanom stanju zbog prebrze vožnje naletio na još nepoznatog pješaka koji je ležao na cesti. Ozlijeđeni je zadobio teške tjelesne ozljede te je hitno prevezen u riječki KBC gdje je umro od zadobivenih ozljeda.

Mladi vozač Fiata uhićen je i priveden u prostorije riječke policije gdje je podvrgnut alkotestu kojim je utvrđeno 1.20 promila alkohola. PU primorsko-goranska po dovršetku kriminalističkog istraživanja prijavila ga je zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu te je potom predan pritvorskom nadzorniku.

Unesrećeni pješak kod sebe nije imao nikakvu dokumentaciju kojom bi se mogao utvrditi njegov identitet te iz policije pozivaju da se očevici s informacijama jave u Postaju prometne policije u Rijeka na broj telefona: 051/430-655 ili na e-mail: [email protected].

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.