Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

URNEBESAN KOMENTAR MINISTRA NA KRITIKE S OLTARA: ‘To nisu kritike. Ja kad čujem kritiku ‘požurite i budite brži’, odgovaram ‘želimo biti kvalitetni’

Autor: L.B.

Ministar graditeljstva i prostornog uređenja Darko Horvat, rekao je u ponedjeljak da kritike koje je zagrebački nadbiskup i kardinal Josip Bozanić uputio vladajućima s oltara zbog spore obnove – nisu kritike.

“Nemojmo usporavati zbog bespotrebne administracije, zbog administracije koja samo postavlja kočnice. Požurimo. Potrebno je zajedništvo koje traži obnova, zajedništvo i brzina. Požurimo svi zajedno da ne bi bilo sutra kasno”, kazao je Bozanić dok je u crkvi sjedio i sam ministar Horvat.

Međutim, Horvat je danas iznio kako smatra da se ne radi o kritikama.

“Pitali su me jučer jesmo li čuli kritike s oltara u Čučerju. To nisu kritike. Ja kad čujem kritiku ‘požurite i budite brži’, odgovaram ‘želimo biti kvalitetni”, iznio je Horvat za N1.

Autor:L.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.