Foto: Screenshot/Gulier/AP Photo/Wong Maye-E, File

Urbenesni video s potpisom Bujice, sljubio HDZ i Sjevernu Koreju: ‘Pogledajte fanatični pljesak Plen Kim-unu’

Autor: I.G.

Voditelj TV emisije Bujica na Z1 Televiziji Velimir Bujanec na Facebooku je objavio šaljivu snimku na kojoj uspoređuje kadrove koji su nedavno stigli iz Hrvatskog Sabora, gdje je vladajuća većina fanatično pljeskala premijeru Andreju Plenkoviću kao odgovor na lupanje po stolovima oporbenih zastupnika.

Bujanec je tako usporedio Plenkovića s notornim sjevernokorejskim diktatorom Kim Jong Unom, te poručio kako Plenković od svojih podanika dobiva glasniji i dulji aplauz nego najzloglasniji diktator 21. stoljeća.


Milanović je odlučio, ovaj pakt nitko nije očekivao: ‘Surađuje s krimosima’

‘Fanatični saborski pljesak’

“Pogledajte fanatični saborski pljesak Plen Kim-unu! Pljesak drugu AP trajao je točno 4 minute i 30 sekundi?! Sjevernokorejski diktator je u zadnja četiri nastupa dobio četiri urnebesna pljeska, od kojih ni jedan nije trajao dulje od minute… Visoki briselski namjesnik u RH danas je, nakon samo jednog nastupa u sabornici – četiri puta nadmašio Kim Jong-Una.

 

DOBRO DOŠLI U SJEVERNU KOREJU: Pogledajte fanatični saborski pljesak Plen Kim-unu!

IZMJERILI SMO KOLIKO SU PARTIJSKI DRUGOVI PLJESKALI VOLJENOME VOĐI!

KIM JONG-UN JE LJUBOMORAN: Pljesak drugu AP trajao je točno 4 minute i 30 sekundi?!
USPOREDILI SMO TRAJANJE PLJESKA U PJONGJANGU I ZAGREBU: Sjevernokorejski diktator je u zadnja četiri nastupa dobio četiri urnebesna pljeska, od kojih ni jedan nije trajao dulje od minute… Visoki briselski namjesnik u RH danas je, nakon samo jednog nastupa u sabornici – četiri puta nadmašio Kim Jong-una…

Za očekivati je da bi nakon suspenzije Schengena, Andrej Plenković Hrvatsku mogao približiti sjevernokorejskom režimu i relaksirati odnose službenog Zagreba i Pjongjanga.

VIDEO/Bujica/Z1: Plen Kim-un je danas dobio definitivno najveći pljesak u povijesti Hrvatskog državnog sabora! Osim drugova iz HDZ-a, pljeskali su mu i ‘koalicioni drugari’ iz redova SDSS-a, rePetirka, Prodanović(i) i ostali prvaci rektalnog alpinizma…

P.S. Navodno se u partijskoj središnjici na tzv. Trgu žrtava fašizma već pregledavaju snimke iz sabornice… Oni, koji nisu pljeskali Voljenome vođi – mogli bi biti najstrože kažnjeni! Ovisno o duljini pljeska koja se također mjeri – pojedinci bi mogli biti nagrađeni novim foteljama, ali i pasti u nemilost, ako su ih slučajno zapekli dlanovi pa su prestali pljeskati. Za mjerenje duljine pljeska navodno je zadužen drug Mario Kapulica, a snimke pregledava partijska komisija na čelu s drugom Grlićem i sekretarima Filipovićem i Medvedom. Za identificiranje, lociranje, transferiranje i procesuiranje onih koji nisu pljeskali Plen Kim-unu, zadužen je Kolega Sova.

Posted by Velimir Bujanec on Tuesday, 24 October 2023
 

Bujanec dalje u šali navodi da bi nakon “suspenzije Schengena”, Plenković mogao voditi Hrvatsku prema sjevernokorejskom modelu, što bi moglo utjecati na odnose između službenog Zagreba i Pjongjanga.

‘Pljeskali mu i koalicioni drugari’

Bujanec navodi kako je Plenković “dobio definitivno najveći pljesak u povijesti Hrvatskog državnog sabora”.

Osim drugova iz HDZ-a, pljeskali su mu i ‘koalicioni drugari’ iz redova SDSS-a, rePetirka, Prodanović(i) i ostali prvaci rektalnog alpinizma. Navodno se u partijskoj središnjici na tzv. Trgu žrtava fašizma već pregledavaju snimke iz sabornice… Oni, koji nisu pljeskali Voljenome vođi – mogli bi biti najstrože kažnjeni! Ovisno o duljini pljeska koja se također mjeri – pojedinci bi mogli biti nagrađeni novim foteljama, ali i pasti u nemilost, ako su ih slučajno zapekli dlanovi pa su prestali pljeskati.”, napisao je Bujanec.

Foto: Facebook

Kako navodi, za mjerenje duljine pljeska navodno je zadužen “drug” Mario Kapulica, dok “snimke pregledava partijska komisija na čelu s drugom Grlićem i sekretarima Filipovićem i Medvedom. Za identificiranje, lociranje, transferiranje i procesuiranje onih koji nisu pljeskali Plen Kim-unu, zadužen je Kolega Sova“, napisao je Bujanec.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.