Foto: Bjelovar.live

Unatoč zabrani prilaženja, pijan upao u dvorište te prijetio ženi, a sinu rekao da će ga ubiti!

Autor: Maja Štefanac

Iako je imao zabranu prilaska supruzi i sinu te je udaljen iz zajedničkog doma u jednom mjestu u okolici Đulovca, 42-godišnjak je došao u kuću u alkoholiziranom stanju te rekao sinu da će ga ubiti.

Nakon što je u srijedu uhićen, Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru ispitalo je 42-godišnjaka zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje.

Kako su izvijestili iz DORH-a, osnovano sumnjaju da je osumnjičenik dan ranije, točnije 16. veljače, u jednom mjestu u okolici Đulovca, iako su mu izrečene mjere opreza zabrane približavanja, uspostavljanja ili održavanja veze sa suprugom i sinom te udaljenje iz doma, došao u dvorište obiteljske kuće u alkoholiziranom stanju te sinu rekao da će ga ubiti te prijetio i na druge načine.
Sudac istrage Županijskog suda u Bjelovaru prihvatio je prijedlog državnog odvjetnika i 42-godišnjaku odredio istražni zatvor u trajanju od 30 dana zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.