(Lučić na fotografiji desno) Foto: Bruno Konjevic

UHIĆENI LUČIĆ POMAHNITAO, IZVEO NAPAD: Po izlasku iz marice brutalno napao novinare: …je**m vam mater!’

Autor: Dnevno

“Gdje ste novinari, što je bando destruktivna, je**m vam mater? “, poručio je to novinarima Leon Lučić, osumnjičenik za kaznena djela iznude zagrebačkog poduzetnika danas u 14.15 sati ispred Županijskog suda u Karlovcu, odmah po izlasku iz policijske marice, piše Jutarnji list.

U pratnji petorice interventnih policajaca i s rukama vezanim lisicama na leđima, prepraćen je na obavijesni razgovor na Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu, a potom će biti ispitan i kod suca istrage na Županijskom sudu u Karlovcu.

Putem nije štedio novinare i dalje. Reporteru Jutarnjeg rekao je da je ružan te da obrije bradu, kao i da bi se mogao malo baviti sportom jer ima kratke noge, dok je kolegici iz Pixsella slao poljupce.

Na licu su mu bile vidljive ozljede glave, ali se nikako ne bi moglo reći da je to čovjek koji je do prije nekoliko dana bio u stanju kome na bolničkom odjelu intenzivne njege.

Tijekom dana se očekuje privođenje i trećeg osumnjičenika, Karlovčanina Darka Purgara.

Nakon što je završio Lučićev oporavak u bolnici, on je jučer uhićen i doveden u policiju u Heinzelovoj ulici u Zagrebu. Uhićen je zbog pokušaja iznude i nanošenja teških tjelesnih ozljeda. Pokušaj iznude zaprešićkog poduzetnika dogodio se 10. siječnja na nadvožnjaku autoceste A1 kod Draganića, a u tučnjavi su teško ozlijeđena dvojica muškaraca, odnosno 48-godišnji bivši policajac Leon Lučić, osumnjičen za iznudu zaprešićkog poduzetnika, i s druge strane 38-godišnji MMA borac Mirko Šintić, kojega je doveo iznuđivani poduzetnik Mario D. (48).




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.