UHIĆEN MITAR MIRIĆ Omiljeni pjevač Zdravka Mamića: ‘Ne može nam ni’ko ništa’! Folk zvijezdu odveli sa šanka!

Autor: Dnevno

Jučer je u beogradskom hotelu uhićen folk pjevač Mitar Mirić, pjevač koji izvodi možda i najomiljenu pjesmu Zdravka Mamića “Ne može nam nitko ništa”. Mamića je ovu pjesmu pretvorio u vlastitu uzrečicu, a svojim “obradama” ove pjesme često je punio naslovnice. Razlog uhićenja je nepostupanje po zdravstvenim propisima u vrijeme epidemije.

(VIDEO) MAMIĆEV NAJŽEŠĆI ‘NE MOŽE NAM NI’KO NIŠTA’: Gol do pasa, urlao i padao po podu

Među osoboma koje su uhićene jučer u jednom beogradskom hotelu, zbog počinjenja kaznenog djela.

Nepostupanje po zdravstvenim propisima u vrijeme epidemije, pored Radiše Trajkovića Đanija, njegove obitelji i nogometaša Aleksandra Prijovića, bio je i pjevač Mitar Mirić, ali i njegova obitelj. Naime Mitar Mirić našao se u  hotelu gdje je policija uhitila ukupno 20 osoba, piše “Kurir”.

Navedene osobe su jučer zatečene u jednom beogradskom hotelu u lobi baru, oko 15.00 sati, gdje im je služeno piće.




Prema navodima koji su se jutros pojavili u medijima, Đani je u lobiju sjedio sa sinom Milošem, gdje su mu se na kratko pridružile supruga Slađana i djevojka njegovog sina, nakon čega su svi uhićeni.

Nogometaš Aleksandar Prijović nije bio u društvu pjevača, ali se također nalazio u spomenutom hotelu.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.