Uhićen je čovjek koji je usmrtio pješakinju (64) u Zagorju i pobjegao s mjesta nesreće! Nakon toga, skrivo je još jednu prometnu!

Autor: Dnevno

Uhićen je vozač koji je u subotu u Donjoj Podgori pobjegao s mjesta nesreće u kojoj je usmrtio 64-godišnju pješakinju. Kako portal Dnevnik.hr doznaje od policije, u bijegu s mjesta nesreće skrivio i još jednu prometnu nesreću.

Nakon što je pobjegao s mjesta nesreće u kojoj u naletu automobila u subotu smrtno stradala 64-godišnja žena, policija je uhitila vozača automobila, potvrdili su za Dnevnik.hr iz Policijske uprave krapinsko-zagorske.

Nesreća se dogodila u subotu oko 19:30 u mjestu Donja Podgora, a pješakinja na koju je vozilo naletilo na mjestu je poginula. Dok je bježao s mjesta tragične nesreće, vozač je skrivio još jednu nesreću, potvrdila nam je policija.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.