Ilustracija, Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

UGOSTITELJA POKRALI PRED SAMO OTVARANJE: Lopovi iskoristili situaciju i domogli se ‘lakog plijena’!

Autor: Dnevno.hr

Od ponedjeljka će kafići moći ponovno raditi, no bez otvorenih terasa i bilo čega što bi utjecalo na zadržavanje gostiju, a upravo mjeseci koje ugostitelji nisu radili iskoristili su i lopovi kojima je odsustvo vlasnika idealna prilika da pokradu ugostiteljske objekte, posebno ono što se, slabo čuvano, drži na terasama istih.

Tako je u Sveti Ivan Žabno nepoznati počinitelj otuđio stolove i stolice ispred ugostiteljskog objekta, no čini se kako vlasnik za to nije znao danima.

Naime, policija navodi kako se krađa dogodila između 3. i 13. veljače, u Svetom Ivanu Žabno na Trgu Karla Lukaša ispred ugostiteljskog objekta kad je  nepoznati počinitelj je otuđio nekoliko stolova i stolica, oštetivši vlasnika za više tisuća kuna.

Očito je činjenica što vlasnik danima ne dolazi do ugostiteljskog objekta pomogla kako bi se lopovi domogli ovog “lakog plijena”, koji vjerojatno nije bio niti dobro zaštićen u slučaju krađe.

Policija je izvijestila kako još uvijek traga za nepoznatim počiniteljem i otuđenim predmetima.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.