Foto: Screenshot You Tube Avaz

UČENICI PETOG RAZREDA PREBILI KOLEGICU! Djevojčica završila u bolnici: Već tjedan dana je nema u školi 

Autor: Dnevno.hr

Kuda ide ovaj svijet, to se ovih dana pitaju stanovnici Slavonskoga Broda nakon čina koji je zadesio taj grad.

Naime, djevojčicu petog razreda Osnovne škole Blaž Tadijanović iz Slavonskog Broda istukli su njezini vršnjaci. Izvor blizak školi je rekao da su je premlatili.

Saznalo se da su dječaci koji su sudjelovali u nasilju pozivani na razgovor u upravu škole. Glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nuić nam potvrdila je za medije da imaju saznanja o događaju i da je istraživanje u tijeku.

O svemu saznali iz bolnice

Kako se doznaje, prijavu o incidentu koji se dogodio prije tjedan dana policija nije dobila iz škole, već su je kako doznaje Telegram, dobili nakon što su ih kontaktirali iz bolnice.

Sanja Spaić, ravnateljica Osnovne škole Blaž Tadijanović, poslala je priopćenje:

“S obzirom na to da se radi o maloljetnoj djeci i činjenici da je postupanje u tijeku, nismo u mogućnosti iznositi detalje i tijek postupka. Škola postupa prema pozitivnim zakonskim propisima i o istome su obaviještene sve nadležne institucije”, napisala je ravnateljica.

Kako se doznalo, djevojčica je romske nacionalnosti, a već tjedan dana ne dolazi u školu nakon napada.




 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.