Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL /ilustracija

U VOZILU SANITETA PREMINULA ŽENA: Kad je njezin sin to doznao demolirao je vozilo i napao osoblje

Autor: Daniel Radman

U mjestu Čara na otoku Korčuli došlo je do nezapamćenog incidenta u kojem su napadnuti vozač i medicinska sestra sanitetskog prijevoza.

Naime, vozilo saniteta je prevozilo stariju ženu iz dubrovačke bolnice prema njezinom domu na Korčuli , no na žalost putem je preminula.

Kad je njezin sin doznao što se dogodilo, piše Dalmacija danas, porazbijao je vozilo te je prijetio medicinskom osoblju.

“Gospođa iz Čare je bila na umoru, medicinskom osoblju je javljeno da dođu po nju. Trebali su je dovesti u Čaru, kući, ukoliko umre da je obitelji manji trošak, da ne mora obitelj plaćati pogrebna kola. Već je obitelj bila upoznata sa cijelom situacijom. Pozvani su i da je dođu vidjeti još jedanput. Vozač i medicinska sestra su išli po nju, ukrcali su je u Dobrovniku i vozili prema Čari. Na samom ulazu u Čaru, žena je preminula i oni su došli do kuće obitelji”, ispričao je za Dalmaciji danas očevidac događaja.

Muškarac je, dodaje, razbio automobil te je uz psovke prijetio osoblju saniteta da će ih pobiti, no srećom reagirali su njegovi sumještani i spriječili još veći incident.

“Medicinska sestra je pobjegla, vozač je također bio u strahu. Išli su napravit najbolje za obitelj, a završilo je tako”, prokomentirao je.

Da se nemili incident dogodio potvrdila je i PU Dubrovačka koja je po dojavi poslala dvije policijske ophodnje. No, kako kažu, “nadležna zdravstvena institucija nije podnosila dalje prijave protiv spomenutog 47-godišnjaka budući se, kako im je poznato, njegova obitelj ispričala i obvezala podmiriti troškove oštećenja”.




Također, sami djelatnici imali su pravo prijaviti prijetnje i podignuti kaznene prijave protiv muškarca koji ih je napao, no iz policije napominju kako ih do danas nisu zaprimili.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.