3MegaCam

U Splitu novi nesvakidašnji napad: Čekićem napao vlasnika mjenjačnice!

Autor: Dnevno

Nesvakidašnji napad, ako se to u današnje vrijeme može takvim okarakterizirati dogodio se u Splitu u kvartu Mejaši.

52-godišnjak je u subotu oko 7.30 sati, u Splitu, na području Mejaši ušao u mjenjačnicu i uz prijetnju plastičnim pištoljem zatražio novac od 63-godišnjeg vlasnika kojeg je potom udario čekićem po glavi uslijed čega je on pao na pod. Vlasnik se pokušao oduprijeti napadu a potom je pozivao u pomoć što su čuli građani. U trenutku kada je s otuđenim novcem 52-godišnjak izišao vani i počeo bježati sustigli su ga građani i zadržali do dolaska policije. Protiv njega je podnijeta kaznena prijava za razbojništvo uz koju je predan pritvorskom nadzorniku.

Oštećenom vlasniku su utvrđene lakše tjelesne ozljede, dok su policijski službenici predali otuđeni novac u iznosu od gotovo 50 tisuća kuna, u domaćoj i stranoj valuti, stoji u priopćenju PU Splitsko-dalmatinske o ovo nemilom događaju.

NUDIZAM JE OČITO U MODI: Goli muškarac trčao i po Čiovu!

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.