Foto: Pixabay

U POTRAZI STE ZA NOVIM POSLOM? Provjerite što sve nude poslodavci u Hrvatskoj

Autor: Dnevno

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Gi Group traži novo pojačanje na poziciji Brand Manager (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 17.3. Posao obuhvaća analiziranje rezultata prodaje i marketing akcija, planiranje, organiziranje, implementiranje i kontroliranje svih aktivnosti, određivanje ulaznih asortimana za svaki kanal prodaje i maloprodaje i slično. Očekivanja kandidata su visoka stručna sprema ekonomskog usmjerenja, minimalno trogodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima, iskustvo u radu s brandom u području robe široke potrošnje, visoko razvijene analitičke vještine, odlične vještine planiranja i organizacije i slično. Aplicirajte.

Radisson Blu zapošljava na otvorenim pozicijama: recepcionar (m/ž), spa terapeut (m/ž), grafički dizajner (m/ž), maniker / pediker (m/ž), kuhar (m/ž), konobar (m/ž), spremač / sobar (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave su otvorene do 9.4. Od kandidata se očekuju spremnost na učenje i razvijanje, radno iskustvo i pozitivan pristup. Prijavite se.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Sales Project Representative (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 23.3. Ključne su odgovornosti razvoj i održavanje baze postojećih klijenata na području RH i EU tržišta, akvizicija novih klijenata, prodaja print materijala i slično, istraživanje, analiza i obrada tržišta. Od kandidata se očekuju minimalno srednja stručna sprema, trogodišnje iskustvo rada na sličnim ili istim pozicijama, izražena kreativnosti i interes za tehničke i tiskarske djelatnosti, odlično poznavanje rada u MS Office-u. Poželjno je poznavanje Adobe i Corel programa. Prijavite se ovdje.

Bluesun Hotels & Resorts traže voditelja restorana (m/ž) za rad u Starigradu Paklenica. Prijaviti se možete do 1.4. Potrebno je minimalno trogodišnje iskustvo rada na sličnim pozicijama, stručnost i profesionalnost, aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, motiviranost, odgovornost i komunikativnost s naglašenim sposobnostima rukovođenja. Poslodavac nudi stimulativna primanja, timski rad te kontinuirane edukacije. Osiguran je smještaj i prehrana. Aplicirajte na linku.

Advance IT d.o.o. traži novo pojačanje na poziciji specijalist podrške aplikacijama (m/ž) u Zagrebu. Prijaviti se možete do 17.3. Poslodavac pruža pozitivnu radnu atmosferu u mladom timu stručnjaka, profesionalan razvoj i dinamično okruženje. Potrebna su znanja i kvalifikacije minimalno visoka stručna sprema tehničkog ili prirodnog fakulteta, razvijene komunikacijske i organizacijske vještine, odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, aktivno korištenje MS Office paketa te spremnost na suradnju i podređenost timskom radu. Prijavite se.

Tim Novak d.o.o. zapošljava voditelja prodajnog salona (m/ž) i prodavača u salonu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 15.3. Potrebno je minimalno trogodišnje iskustvo rada u prodaji te srednja stručna sprema. Poslodavac osigurava kontinuirane edukacije i profesionalno usavršavanje te ugodno radno okruženje. Aplicirajte putem linka.




Philips zapošljava na poziciji Marketing Manager Adriatic (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 8.4. Uvjeti su minimalno pet do šest godina radnog iskustva u multinacionalnim kompanijama, iskustvo u digitalnog marketingu i menadžerskim pozicijama. Potrebno je odlično znanje engleskog jezika. Radni zadaci uključuju razvoj strategije, marketing, oglašavanje, kontrolu budžeta i slično. Prijavite se ovdje.

PSP u potrazi je za pojačanjem na poziciji Managing director (m / f / d) with modern leadership skills. Lokacija rada je područje sjeverne Hrvatske, a prijave se zaprimaju do 7.4. Potrebno je minimalno petogodišnje iskustvo rada te iskustvo u menadžmentu, orijentiranost na rezultate, dobro snalaženje u produkciji i posjedovanje metodologičkih vještina. Traži se odlično znanje njemačkog jezika. Prijavite se.

posao.hr za klijenta zapošljava na pozicijama voditelj turističkog naselja (m/ž) i domar u turističkom naselju (m/ž) u Umagi / Novigradu te administratora (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 29.3. Obvezno je prethodno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, izvrsno poznavanje engleskog jezika te spremnost na rad u dinamičnom okruženju. Prijavite se putem linka.




Residence Grupa traži direktora hotelskog sektora (m/ž) u Zagrebu. Prijaviti se možete do 15.3. Poslodavac pruža službeno vozilo, službeno prijenosno računalo i mobitel, stimulativna primanja te priliku za profesionalni razvoj. Potrebne su kvalifikacije visoka stručna sprema odgovarajućeg turističkog smjera, prethodno radno iskustvo, odlično poznavanje ustroja hotela, preciznost i analitičnost, odlične organizacijske sposobnosti i slično. Prijavite se.

Sretno kandidatima! Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.