Foto: Guliver image/Zoonar.com/Cylonphoto

‘U HRVATSKOJ ĆE SIGURNO BITI JOŠ UHIĆENJA!’ ‘Ratnica Laura’ stigla u Zagreb, ima poruku za Hrvate: ‘Slobodno nam se obratite’

Autor: L.B.

Europska javna tužiteljica Laura Kövesi održala je konferenciju za medije u Kući Europe u Zagrebu.

“U Hrvatskoj će sigurno biti još istraga, a samim time i još uhićenja. Nema države u EU u kojoj nema korupcije. I u zemljama gdje nemamo niti jednu istragu sigurno postoji korupcija. To ne znači da su one čiste”, rekla je Kövesi i pozvala hrvatske građane da ako sumnjaju na nekoga da im se obrate.

Kövesi je istaknula kako imaju stotinjak istraga.

‘Mi postojimo kako bismo zaštitili vaš novac’

“Mi nismo stranci, mi smo ovdje s vama. Imamo ured ovdje s ljudima koji govore vaš jezik. Mi postojimo kako bismo zaštitili vaš novac, tako da nam se slobodno obradite. Mi ćemo svaku prijavu provjeriti”, kazala je Kövesi.

Dodala je potom kako svaku istragu rade najbolje što mogu.

“Nevažno istražujemo li ministre ili neke druge ljude, nama to nije važno. Mi želimo zaštititi novac EU građana i to radimo”, rekla je Kövesi.




Autor:L.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.