Foto: Ronald Gorsic / CROPIX/Ilustracija

TUŽNE VIJESTI IZ VUKOVARA, JADNA IPAK NIJE USPJELA! Preminula žena nakon divljačkog napada: Borila se za život u bolnici, ali nije uspjela

Autor: N.K

Iz PU vukovarsko-srijemske javljaju kako je u subotu navečer u 18,51 sati zaprimljena telefonska dojava da je u obiteljskoj kući u Vukovaru napadnuta 38-godišnjakinja.

Nakon što je napadnuta i tjelesno ozlijeđena od strane jednog muškarca koji se udaljio s tog mjesta, žrtva je žurno prevezena u Nacionalnu memorijalnu bolnicu “Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru radi ukazivanja liječničke pomoći.

Jutros iz nadležne bolnice izvijestili su kako je zbog teških tjelesnih ozljeda preminula. Policija je ubrzo pronašla 45-godišnjeg Vukovarca te ga privela u vukovarsku policijsku postaju, zbog sumnje da se dovodi u svezu s počinjenjem tog događaja.

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske i zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru na mjestu događaja su proveli očevid.

U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.