Foto: Milos Tesic/ATAImages

TUTI OD VOJISLAVA: Šešelj otkrio što je ćirilicom napisao na Tutinu vijencu: ‘Bili smo duhovna hrana za ostale paćenike’

Autor: Dnevno.hr

Srpski radikal i ratni zločinac Vojislav Šešelj govorio je kod Milomira Marića na srpskoj TV Happy zašto je poslao vijenac na sprovod Mladena Naletilića Tute 21. prosinca 2021. u Širokom Brijegu.

Naletilić je preminuo 17. prosinca u SKB-u Mostar u 75. godini života, a nekoliko dana poslije sprovoda objavljena je fotografija s njegove obiteljske grobnice na kojoj se nalazi vijenac od njegovog prijatelja iz Haaga Vojislava Šešelja.

Kako je rekao, Milošević se tri godine prije Šešeljevog dolaska u Haag već sprijateljio s Tutom te da je to bio zabavan i duhovit čovjek, prenosi dijelove emisije Slobodna Dalmacija.

“I onda kad sa mnom uđe u duel onda se svi oko nas valjaju od smijeha. Mi smo bili duhovna hrana za ove ostale paćenike tamo koji bi često padali u letargiju i depresiju”, rekao je Šešelj, dodavši da Tuta i on nisu imali granica u šalama.

Šešelj je ispričao da je Tuta poslao svoja oba sina na Miloševićev sprovod u Požarevac, a zatim je pričao o slanju vijenca na Tutin sprovod u Široki Brijeg:

“Kad je Tuta umro, nisam naravno mogao u Široki Brijeg na pogreb, ali sam pozvao jednog haaškog supatnika i zamolio ga da kupi vijenac i da s jedne strane piše ”Posljednji pozdrav dragom prijatelju”, a s druge strane ”Tuti od Vojislava Šešelja” i da bude na ćirilici. On je došao Tutinom bratu koji je ščepao vijenac i rekao da tko god poštuje njegovog brata, dobro je došao i osobno ga odnio do kapelice”.
Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.