TRUMP SABLAZNIO OBJAVOM: Izdao strašnu naredbu američkoj mornarici! Ovime zaoštrava odnose s Iranom!

Autor: Dnevno

Američki predsjednik Donald Trump putem svojeg Twitter profila poslao je oštru poruku Iranu, nakon što je prije tjedan dana poručio da će Iran platiti jako visoku cijenu ako napadne američke ciljeve u Iraku.

“Izdao sam naredbu američkoj mornarici da gađa i uništi sve iranske topovnjače ako ugroze naše brodove na moru”, napisao je Trump u utorak.

Njegova izjava stigla je nakon bliskog susreta američkih i iranskih brodova u Perzijskom zaljevu. Podsjetimo, skupina od 11 brodova mornarice iranske Islamske revolucionarne garde (IRGCN) opasno se približila brodovima američke vojne mornarice i obalne straže u Perzijskom zaljevu, objavila je prošle srijede američka vojska.

U jednom trenutku bili su udaljeni samo desetak metara od jednog broda američke obalne straže, a američka je strana uputila nekoliko upozorenja putem radio-veze, sirena i uređaja za stvaranje buke i iranski su brodovi nakon sat vremena otplovili.




 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.