Na fotografiji: Tedi. Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Trgovina TEDi povlači dva proizvoda iz prodaje: Opasni su po zdravlje

Autor: I.G.

Poznati lanac trgovina mješovitom robom, TEDi, nedavno je objavio službenu obavijest putem svoje web stranice o povlačenju dva proizvoda iz njihovog nedavnog asortimana radi sigurnosnih razloga.

Prvi proizvod, ‘Maska medvjedić’, povučen je iz prodaje zbog potencijalne opasnosti od zapaljenja. TEDi je obavijestio kupce da je ovaj proizvod bio dostupan u trgovinama od 14. rujna 2022. do 3. studenog 2023. godine. TEDi poziva sve posjednike maske medvjedić da je zamijene. Zamjena je moguća bez predočenja računa, a iznos za zamjenu iznosi 6 ili 5 eura, ovisno o modelu.

Foto: TEDI

Otrovna kemijska

Drugi proizvod, ‘Kemijska olovka zec, roza’, također je povučen iz prodaje. Razlog povlačenja ovog proizvoda je povišena razina kadmija, što predstavlja potencijalni rizik po zdravlje kupaca. Kemijska olovka bila je dostupna u trgovinama od 19. prosinca 2022. do 26. listopada 2023. godine.

Foto: TEDI

Kaklo poručuju, kupci koji posjeduju navedene proizvode mogu ih zamijeniti bez predočenja računa. Za masku medvjedić, iznos za zamjenu iznosi 6 ili 5 eura, dok za kemijsku olovku iznosi 2,55 eura.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.