Izvor; xPeterxByrnex/Wochit

TRAGEDIJA U VELIKOJ BRITANIJI: Taksi eksplodirao pred bolnicom za ženske bolesti, jedna osoba mrtva

Autor: Dnevno.hr

Protuteroristička policija je nakon eksplozije vozila pred bolnicom za ženske bolesti u Liverpoolu na sjeveru Engleske uhitila tri osobe. U eksploziji je jedna osoba poginula, a jedna ranjena, objavila je policija, dodavši da istraga još traje.

Prema riječima policije putnik u automobilu je na licu mjesta proglašen mrtvim, a vozač je ozlijeđen i u bolnici je u stabilnom stanju.

Ministrica unutarnjih poslova Priti Patel je u objavi na Twitteru objavila da je redovito obavještavaju o incidentu.

Policija je priopćila da su trojica muškaraca od 29, 26 i 21 godinu uhićena u četvrti Kensington prema zakonu o terorizmu.

U ovom trenutku se zna da je automobil zapravo taksi koji se zaustavio pred bolnicom neposredno prije eksplozije u 11 sati, a načelnica policija Serena Kennedy je izjavila kako policija još uvijek radi na tome da otkrije što se dogodilo.

Događaj još uvijek nije proglašen terorističkim činom.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.