fbpx
Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

TOTALNI RAT U DOMOVINSKOM POKRETU: Puca se iz svih oružja, sada glavni tajnik ozbiljno optužuje Škorinu sestru

Autor: Dnevno.hr

Daniel Spajić, v.d. Glavnog tajnika Domovinskog pokreta reagirao je na, kako tvrdi, ‘lažne vijesti’ Vesne Vučemilović, sestre Miroslava Škore.

Referira se na priopćenje koje govori o tome da su “pojedini članovi predsjedništva Domovinskog pokreta od zamjenika predsjednika Marija Radića zatražili sazivanje izvanredne sjednice Predsjedništva stranke, kako bi im se dodatno pojasnile okolnosti iznenadne ostavke Miroslava Škore”.

Kao potpisnici takozvanog priopćenja navode se članovi predsjedništva DP-a; Ante Prkačin, Vesna Vučemilović, Stipo Mlinarić, Ružica Vukovac, Davor Dretar, Slaven Dobrović, Damir Markuš, Barbara Knežević, Zorica Gregurić, Nikola Grabovac i Igor Peternel.

Spajić tvrdi, u pojedinačnom kontaktu s članovima predsjedništva stranke utvrđeno je da osobe navedene u “priopćenju” Vesni Vučemilović nisu dale vlastoručni potpis te stoga to navodno priopćenje predstavlja lažnu vijest.

“Istina je da Vučemilović širi lažne vijesti i da je zloupotrijebila imena članova Predsjedništva DP-a, iako nema njihove potpise. Zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić i ja kao v. d. Glavnog tajnika najavili smo sazivanje sjednice Predsjedništva DP-a prije objave navodnog priopćenja. Vesna Vučemilović je zloupotrijebila imena pojedinih članova Predsjedništva stranke i poslala u medije lažno ‘priopćenje’ kako bi se stvorio dojam da je sjednica rezultat njezinog osobnog pritiska i želje pobrojanih, ali ne i potpisanih članova Predsjedništva DP-a. Neki od njih tvrde i kako ih je čak i grubo vrijeđala, kada ih je molila za potpis i dobila odbijenicu, a što je nije spriječilo da javno ipak barata njihovim imenima”, piše Spajić u priopćenju i najavljuje da će u svezi tog postupka Domovinski pokret poduzeti pravne korake.

Na kraju navodi da će se sjednica predsjedništva Domovinskog pokreta održati sljedeći tjedan.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.