Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

NATALIJA PRICA OTIŠLA S FUNKCIJE, RADI TOMAŠEVIĆEVA METLA! Bandićeva bliska suradnica podnijela neopozivu ostavku, nije jedina

Autor: Dnevno.hr

Natalija Prica, bivša bliska suradnica pokojnog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, podnijela je neopozivu ostavku na funkciji članice Upravnog vijeća zagrebačke Specijalne bolnice za plućne bolesti.

“Dužnosti člana Upravnog vijeća Specijalne bolnice za plućne bolesti, Zagreb, Rockefellerova 3, razrješuje se dr. sc. Natalija Prica, dr. med. dent.”, navedeno je u odluci od 16. rujna koju potpisuje zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević.

No, čini se da tu nije kraj čišćenju Bandićevih kadrova jer u odluci stoji i da je Tomašević razriješio i predsjednika Upravnog vijeća Doma zdravlja Zagreb – Centar, Dr.sc. Gzim Redžepija, dr.med. U obrazloženju je napisano kako je sam Redžepi podnio neopozivu ostavku.

Redžepi je razriješen i s položaja predsjednika Upravnog vijeća KB Sveti Duh, a na tu poziciju je također podnio neopozivu ostavku.

Dužnosti predsjednika Upravnog vijeća Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba, Zagreb, Heinzelova 88, razrješuje se prim. Siniša Varga, dr.med.dent, koji je također podnio neopozivu ostavku.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.