Foto: Borna Filic/PIXSELL

TOMAŠEVIĆ NA STO MUKA: ‘Ne da nismo imali 100 dana, nismo imali 100 minuta poštede, toliko je nagomilanih problema’

Autor: M.P.

Gradska skupština Grada Zagreba održat će konstituirajuću sjednicu u 10 sati Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma.

Prema sporazumu koji su potpisali platforma Možemo! i SDP, koji ima 28 točaka, SDP-u je pripalo mjesto predsjednika Gradske skupštine i četiri odbora.

Uoči početka sjednice pred novinare je stao gradonačelnik Tomislav Tomašević.

“Nismo mi danas zvijezde nego zastupnici, Joško Klisović će biti potvrđen za predsjednika Skupštine, prijedlog da ga se izabere potpisalo je 28 zastupnika, nadam se da će sve proći protokolarno i da će Skupština već u prvoj polovici srpnja imati sjednicu”, rekao je.

Dodao je da ne očekuje kritike zbog imenovanja Uprave Holdinga bez natječaja.

“Ovo je konstituirajuća sjednica, ne bi trebala biti politička”, rekao je Tomašević i odbacio kritike zbog Holdinga rekavši da se radi o koliziji dva zakona. Dodao je i da je u toj situaciji bilo nužno hitno djelovanje pa su se prilikom imenovanja vodili da za predsjednika Uprave postave osobu s iskustvom.

Kratko se osvrnuo na vijest da je Grad Zagreb nezakonito uzeo ljudima u Gračanima zemlju za sljemensku žičaru.




“Moramo vidjeti što se tu dešavalo, mi ne da nismo imali 100 dana, nismo imali ni 100 minuta poštede, toliko je nagomilanih problema”, rekao je gradonačelnik.

Autor:M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.