Foto: Antonio Balic / CROPIX

‘TO JE KAO BORDEL U KOJEM ONA PLAĆA K*RVANJE!’ Dodik napravio totalni šou: ‘Njima nije za vjerovati, imaju skrivene namjere…’

Autor: I.G.

Vođa bosanskih Srba Milorad Dodik u utorak je ponoov šokirao međunarodnu zajednicu usporedivši Europsku uniju s bordelom. Rekao je kako ona prema BiH odnosno njenim entitetima “ima loše namjere”.

“EU me podsjeća na bordel u kojemu ona plaća kurvanje”, rekao je Dodik u Banjoj Luci nakon sastanka s pripadnicima entitetske civilne zaštite koji su sudjelovali u operaciji spašavanja žrtava potresa u Turskoj.

Dodikova izjava došla je kao komentar na ranije pojašnjenje iz EU kako bi BiH iz europskih fondova dobila nadoknadu od 75 posto troškova koje su timovi za potragu i spašavanje imali tijekom boravka u Turskoj da su oni tamo upućeni na temelju odluke Vijeća ministara BiH, odnosno države.

“Ne treba vjerovati EU”

Vijeće ministara BiH takvu odluku nikada nije donijelo pa su entiteti samostalno slali svoje timove u Tursku, a sve te troškove sada će platiti porezni obveznici.

Dodik je pak kazao kako njemu ne treba nikakav novac iz EU, kao i da odbija svaki pokušaj da timovi civilne zaštite iz RS nastupaju pod znakovljem države BiH, koju je nazvao “farsom”.

“Ne treba vjerovati EU”, rekao je Dodik ustvrdivši kako Unija uvijek ima skrivene namjere i sada nastoji centralizirati BiH.




Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.