FOTO: Screenshot/Facebook

TKO S KIM PIJE KAVU? Bujanec najavio Kolindin poraz na izborima zbog ove fotografije

Autor: A.A.

U prosincu nas očekuje prvi krug predsjedničkih izbora. No, zanimanje za te izbore već je sada prilično visoko. Osim, Mislava Kolakušića još niti jedna osoba nije istakla kandidaturu, pa čak ni aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, koja će, sasvim je izvjesno, u borbu za reizbor. U međuvremenu, svjedočit ćemo sijasetu neformalnih fotografija, glasina, neslužbenih informacija, anonimnih izvora koji će spajati i razdvajati pojedine političke opcije.

Takvu jednu “fotku s kave” koja prikazuje zanimljivo društvance plasirao je putem društvenih mreža televizijski voditelj, Velimir Bujanec. Evo kako je komentirao druženje bivšeg Plenkovićevog i Josipovićevog PR savjetnika, Krešimira Macana i trenutnih predsjedničinih PR savjetnica, Mirjane Hrge i Ivane Crnić.

“Zamislite na što je spala Kolinda; bivši šef kampanje Ive Josipovića sada savjetuje njezine savjetnice! Na ekskluzivnoj fotografiji nastaloj u petak u Zagrebu, ovjekovječen je susret Krešimira Macana, šefa gubitničke kampanje Ive Josipovića, Kolindine glasnogovornice Ivane Crnić i “strateške” savjetnice Mirjane Hrge.

Dok se Kolinda družila s princom Albertom u Monacu, njezine savjetnice su upijale velike misli Plenkovićevog i Josipovićevog PR gurua Macana. Nedostajao im je još jedino majstor pogrešnih procjena, također veliki Josipovićev lobist – Romano Bolković – pa da ožive uspomene na nastanak plana ‘Barbika’. No, jedno je sigurno: s obzirom na savjetničku ekipu koju okuplja Kolinda – poraz je zajamčen!”, napisao je Bujanec u postu. 

Autor:A.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.